Spa för singlar finns

I Österrike har ett spahotell för singlar slagit upp portarna!

Aviva Resort och Spa heter hotellet som ligger i övre Österrike nära den tjeckiska gränsen i undersköna St. Stefan im Walde. Det är lätt att ta sig hit, antingen man flyger, åker bil eller tåg.

Tanken är att man ska kunna komma hit ensam men absolut inte känna sig ensam här. Upplägget är att, om du vill, du ska kunna träffa vänner med lika intressen och ha en bra social tillvaro. Om du föredrar stillhet och ro finns den möjligheten likväl.

Singelresorten har tre målgrupper; de som önskar dra sig tillbaka och ha stillhet, de som önskar träffa likasinnade för aktiviteter som intresserar dem (trecking, sport, skönhet mm) och människor som helt enkelt värdesätter att träffa och kommunicera med nya människor.

På Aviva finns ett stort utbud av aktiviteter, även en hel del för den som verkligen vill vara för sig själv.

Alla hotellrum har fantastiska panoramafönster och utsikt samt utrustade med stora kvalitetssängar. I priset ingår fittnessavdelning, aktivitetsprogram, frukostbuffé och afternooncoctail.

Om man vill umgås med svenskar så ska man kanske inte åka hit. Aviva har inte ens en svensk länk på sin hemsida. Men kanske får vi nog av svenskar i Sverige?

Ha ett skönt liv!

Frida

Du gillar säkert även...