Olika varianter av ansiktsmasker

Ansiktsmask

Med en ansiktsmask hjälper du din hud att bli ren och mjuk. Den rengör på djupet och förser din hud med fukt och vitaminer. Se till att göra en ansiktsmask kontinuerligt då kan din hud tillgodogöra sig den dagliga hudvården bättre.

Innan en ansiktsmask appliceras rengörs huden ordentligt, döda hudceller avlägsnas med en ansiktspeeling.

Beroende på hudtyp anpassas en ansiktsmask som passar just din hud, masken appliceras på ansikte och hals, eventuellt dekolletaget, man undviker området runt ögon och läppar.

 

Lermask är djuprengörande och passar dig med normal/fet hud. Har du känslig hud bör du undvika lermasker. Joner i leran är negativt laddade och drar till sig orenheter i huden som är positivt laddande. Orenheter och överskottsfett sugs upp och porerna kan slutas. Lermasken ska ej komma för nära ögonen eftersom huden där är finare och tunnare.

Vitaminmask är som näring till din hud. Får igång blodcirkulationen och ger huden skydd mot fria radikaler och återställer fett- och fuktbalans. Tillför fukt och energi och huden återfår sin fräscha lyster.

Fuktmask passar de flesta hudtyper, men bäst för känslig och torr hud. Den återställer fuktbalansen och gör huden smidig och mjuk. Den är särskilt bra under vinterhalvåret då ansiktet har en tendens att bli väldigt torrt. Berikar med värdefulla näringsämnen och huden återfår sin elasticitet.

Du gillar säkert även...