Att vara man på SPA

Man på spa

De män som tycker att det är fjolligt att åka på SPA har ännu inte varit och fått några behandlingar på ett SPA. Som tur är bli denna kategori av män allt färre och de flesta män tycker det är skönt och avkopplande att bli ompysslade av professionella terapeuter. De flesta män uppskattar dessa besök precis lika mycket som kvinnor även om det från början mest var kvinnor som var besökare.

Jag är en hyfsat flitig besökare på olika SPA-anläggningar och oftast åker jag tillsammans med min sambo så att vi tillsammans kan ladda batterierna genom att få ett par dagars avkoppling. En del av mina manliga vänner skrattade i början åt mig när jag sa att vi skulle åka på SPA-weekend men nu har flera av dem anammat idén och tycker det är kalasbra att åka iväg ett par dagar för att få avkoppling.

Jag och några av mina killkompisar har åkt iväg tillsammans vid ett tillfälle och avnjutit en trevlig vistelse på ett SPA och alla var nöjda när vi åkte hem.

Personligen tycker jag att det är omanligt att inte erkänna att man som kille inte skulle våga erkänna att man njuter av att få behandlingar, det är ju ingen skillnad mellan oss män och kvinnor på den punkten. Vi vill alla känna oss ompysslade!

Mitt tips till dig som kille är att du ska överreraska din sambo med en SPA-weekend! Både hon och du kommer att njuta av vistelsen och om ni har det lite snärjigt i förhållandet kommer ni att ha chansen att se varandra på ett annat sätt än annars för på ett SPA finns inga vardagsbekymmer åtminstone inte efter några timmar. När ni väl har börjat slappna av kommer ni att börja prata om annat än vardagen!

Mitt råd: Njut av er vistelse och se till att vara borta minst ett par dagar så att ni hinner varva ner.

Du gillar säkert även...