Annons

Idealguiden.se - Skönhet & Hälsa | SPA | Hudvård | Hårvård | Träning | Kost | Vikt

JYI=

Tappat mobilen!!!

Kommentera inlägg Postat: 2007-01-08 17:06
Hur klantig får man bli? Nu har jag tappat bort min mobil och har ett gigantiskt jobb framför mig! Dels så har jag ALLA mina vänners telefonnummer där och dels så har jag skickat in en massa jobbansökningar där jag skrivit att de lättast når mig på min mobil!

Det känns hur B som helst! Jag som varit ambitiös och skickat iväg ett större antal ansökningar för att få jobb och så händer det här! Jag är så arg så att håret står rätt upp!

Jag hoppas självklart att någon snäll människa hittar den men chansen är ju minimal!
Av Frilla

Nytt År - Nytt liv

Kommentera inlägg Postat: 2007-01-03 11:46
Jag känner mig fantastiskt motiverad att ändra mitt liv för första gången i mitt liv. Många tycker att jag är lite strulig men som sagt det är aldrig för sent att ändra sig och jag SKA göra det i år. 2007 ska bli det bästa året hittills i mitt liv.

Jag har redan hunnit skicka in ett 20-tal jobbansökningar och håller tummarna för att jag får något fast. Alla som varit arbetslösa eller som Segemyhr brukar säga "mellan två arbeten" vet hur jobbigt det är. Nu är det bara att spotta i nävarna och sätta fart.

Sköt om er alla medmänniskor!
Av Frilla

Äntligen nytt år!

Kommentera inlägg Postat: 2006-12-29 13:31
Jag håller på och skriver mina nyårslöften och ett av de viktigaste är att jag ska skaffa ett jobb som kommer att ge mig mer pengar och därmed möjligheten att shoppa de grejer jag vill ha.

Shopping är livet! Gott Nytt mina vänner!

Av Frilla

Julstök i mitt kök

Kommentera inlägg Postat: 2006-12-17 12:53
Nu har jag bakat pepparkakor och hela köket ser ut som en enda röra. Men vad gör man, det är bara att bita ihop och sätta fart och röja. Varje år samma sak, baka pepparkakor som inte blir varken goda eller fina för taditionens skull. Efteråt lovar jag mig alltid att det var sista året. Pepperkakorna blir ändå kvar å ingen vill äta dem.

Av Frilla

Regnet öser ner

Kommentera inlägg Postat: 2006-12-08 08:51
och jag känner inte den minsta julstämning. Jag har inte handlat en enda julklapp. Läste i tidningen att det säljs dåligt i affärerna pga vädret.

Förmodligen kommer de att börja rea INNAN jul och då kan man kanske göra riktiga klipp.
Av Frilla

Spraytanning

Kommentera inlägg Postat: 2006-11-21 18:07
verkar vara kanon den här årstiden. Måste testa det innan helgen. Jag har provat sprayer själv hemma, men det tyckte jag var alldeles för svårt. Jag känner mig blek och ful den här årstiden, så förhoppningsvis gör lite färg susen.
Av Frilla

Frillor

Kommentera inlägg Postat: 2006-11-16 12:51
Idag känner jag att håret är bedrövligt. Mitt hår ser ut som ett kvastskaft för jag hann inte kamma mig imorse. Imorgon ska jag gå till frissan och det känns dkönt. Äntligen kanske jag kan få ordning på mitt ostyrliga hår.
Av Frilla
Annons